Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veznjak na izlaznim vratima

Van Gaal poručio upravi ManUtd-a da se riješi donedavnog velikog pojačanja!

Louis van Gaal, menadžer Manchester Uniteda, poručio je upravi svog kluba neka ovoga ljeta proda belgijskog reprezentativca Marouanea Fellainija, kojeg je prije godinu dana dovela iz Evertona, piše Mail Online…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Obojica protagonista ove priče dogurala su sa svojim selekcijama do četvrtfinala Svjetskog prvenstva. Louis van Gaal kao izbornik nizozemske reprezentacije, od koje će se oprostiti odmah nakon zadnje utakmice u Brazilu. Marouane Fellaini je u prvom nastupu Belgije protiv Alžira ušao s klupe i zabio gol u pobjedi 2-1. Nakon toga je odigrao svaku minutu u sljedeće tri utakmice na putu do četvrtfinala. Ispada da bi njegova participacija na Mundijalu zapravo mogla biti audicija za transfer ovoga ljeta.

Daily Mail piše kako je Van Gaal upravi kluba rekao ''da Fellaini nije tip igrača za United'', te je izvršnom dopredsjedniku kluba Edu Woodwardu dao uputu da ga proda prije početka nove sezone. Izvori s Old Trafforda tvrde da je Van Gaal bio prilično jasan koga želi u svlačionici, a koga ne želi, te da je o tome već obavijestio Woodwarda.

Ostaje tek za vidjeti može li United za Fellainija izvući barem približan iznos onome koji je izdvojio za njegov dolazak iz Evertnona prošlog rujna. Platio ga je 27 milijuna funti.

Bivši Unitedov menadžer David Moyes, koji je doveo Fellainija na Old Trafford, uporno je branio njegove predstave u dresu ''crvenih vragova'', iako su se analitičari složili da je belgijski reprezentativac debelo podbacio u svojoj prvoj sezoni u Manchester Unitedu, odnosno da nije pokazao gotovo ništa. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider