Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stiže leno?

Van Gaal 'otkantao' Real: Blokiran transfer Davida De Gee

Naslovnica nedjeljnog izdanja španjolskog dnevnog lista Marce posvećena je potencijalnom transferu Davida De Gee iz Manchester Uniteda u Real Madrid...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako se činilo kao da je transfer sigurna stvar, čini se da tome ipak nije tako. Ako je za vjerovati pisanju madridskog dnevnog lista koji je vrlo dobro upućen u događanja oko Reala menadžer Uniteda Louis van Gaal blokirao je transfer španjolskog vratara, koji mu je bio ponajbolji igrač u prošloj sezoni.

United i dalje odolijeva svim napadima Reala kada je De Gea u pitanju i traži rekordan iznos za eventualni transfer. Riječ je o cijeni od minimalno 45 milijuna eura koji je Juventus platio Parmi da angažira Gianluigija Buffona. Van Gaal ne želi pustiti Španjolca ni za cent manje, a čini se i da mu je, barem zasada, dojadilo slušati Realovo cjepidlačenje.

Marca je prije nekoliko dana spomenula Realovu 'B opciju' kada je vratar u pitanju, a riječ je o Nijemcu Berndu Lenu, čuvaru mreže Bayer Leverkusena.

Ovo sigurno nije posljednja transfer glasina koju čujemo o De Gei, jer kako je poznato prijelazni rok traje do konca mjeseca kolovoza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider