Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nervozni Mandžukić požutio

VIDEO Valencia iz jedinog udarca u okvir gola ukrala bod kod Atletica

U derbiju 26. kola Španjolske lige Atletico Madrid i Valencia su na Vicente Calderonu odigrali 1-1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atletico, za koji je Mario Mandžukić startao na klupi za pričuve, je poveo u 33. minuti pogotkom Kokea koji je snažnim udarcem s 15-tak metara iskoristio dodavanje prsima Tiaga. 

No u 78. minuti Piatti je iz slobodnog udarca pogodio gredu nakon čega je Nijemac Shkodran Mustafi glavom poravnao na 1-1, što je ujedno bio i konačni rezultat susreta.

Mario Mandžukić je kod Atletica ušao u igru u 61. minuti i dobio žuti karton, dok je igrač gostiju Javi Fuego "pocrvenio" u 90. minuti. U vrlo nervoznoj utakmici sudac Santiago Jaime podijelio je čak 13 žutih kartona (dva Fuegu). 

Domaće pobjede su ubilježili Real Sociedad i Villareal, dok je Barcelona u "podnevnoj matineji" s 6-1 deklasirala Rayo Vallecano i preuzela vodstvo.

Real Sociedad je teškom mukom došao do bodova protiv Espanyola, a odlučio je pogodak Sergia Canalesa u 38. minuti. Villarreal je s visokih 4-1 nadigrao Celtu i učvrstio se na šestoj poziciji. Pobjedu su "Žutoj podmornici" donijeli Giovani Dos Santos (41), Mateo Musacchio (45+1), Luciano Vietto (73) i Gerard (84), dok je počasni pogodak za momčad iz Viga postigao Augusto Fernandez (50).

Na ljestvici vodi Barcelona s 62 boda ispred Reala koji ima 61, dok je Atletico ostao treći (55), a Valencia četvrta (54).

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider