Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mourinho nudi 36 milijuna eura

Valdes našao novi klub, Chelsea želi braniča Evertona

Španjolski nogometni vratar Victor Valdes (33) napustio je redove Manchester Uniteda i karijeru će nastaviti u turskom prvoligašu Bešiktašu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Valdes će u Bešiktašu zamijeniti Cenka Gonena koji je preselio u Galatasaray. Valdes je stigao u Manchester United početkom ove godine, međutim upisao je samo dva službena nastupa. Njegov boravak na Old Traffordu obilježile su česte svađe s menadžerom Louisom van Gaalom zbog čega je završio u B momčadi i bilo je jasno kako slijedi njihov razlaz.

Valdes je stigao u ManU kao slobodan igrač nakon što je 14 godina proveo u Barceloni. Međutim, Katalonci nisu produžili ugovor s njim, a na sve to nadovezala se ozljeda koljena zbog koje je pauzirao deset mjeseci. Valdes je nakon odlaska iz Barcelone trebao potpisati za Monaco, ali je klub iz Kneževine ipak odustao od njega zbog ozljede i odlične forme Danijela Subašića.

Prema pisanju engleskih medija Chelsea je poslao službenu ponudu Evertonu za 21-godišnjeg braniča Johna Stonesa. Jose Mourinho je za novog engleskog reprezentativca ponudio Evertonu 36 milijuna eura. Zanimljivo, Everton je Stonesa prije dvije godine kupio od Barnsleya za pet milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider