Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajni Suarez i Neymar

VIDEO Potop Reala u El Clasicu: Uraganska Barca protutnjala Bernabeuom!

Nogometaši Barcelone slavili su u El Clasicu na Santiagu Benabeuu protiv Real Madrida s čak 4-0, što je jedan od najtežih domaćih poraza Reala u povijesti.

Barcelona je ponizila Real na Bernabeuu s 4-0. Katalonski nogometaši su u potpunosti nadigrali Kraljevski klub u kojem su podbacili gotovo svi, a među njima i Luka Modrić, dok je Ivana Rakitića u 56. minuti zamijenio Leo Messi, povratnik nakon dvomjesečne stanke zbog ozljede.

U 11. minuti Barcelona je povela nakon solo-prodora Sergia Roberta koji pronalazi Suareza, a Urugvajac iz prve vanjskim dijelom kopačke pogađa suprotni kut vrata Reala. U 39. minuti Katalonci su povećali svoje vodstvo nakon sjajnog dodavanja Inieste za Neymara, koji provlači loptu ispod vratara Navasa.

U zadnjim trenucima prvog dijela Barca je propustila nevjerojatnu priliku nakon prodora Neymara i udarca Suareza koji Marcelo glavom izbija sa same gol-linije, da bi u nastavku akcije udarac Rakitića bio blokiran.

Drugo poluvrijeme je počelo s dvije velike prilike Reala, ali je prvom Marcelo bio vrlo neprecizan, a potom udarac Jamesa brani vratar Bravo. U 53. minuti Barcelona je postigla i treći zgoditak nakon atraktivne akcije u kojoj je Neymar petom ostavio loptu za Iniestu, a ovaj pogađa sami gornji desni kut. U 56. minuti u igru je ušao Messi umjesto Rakitića, a u 68. minuti Ronaldo propušta najveću priliku za Real i pogađa u glavu vratara Brava.

U 74. minuti Suarez postiže svoj drugi gol na utakmici, sam je izbio ispred vratara Reala i lako ga prebacuje za konačnih 4-0. U 84. minuti iznervirani Isco dobija izravni crveni karton, a u 90. minuti sjajni vratar Barce Bravo skida još jedan 'zicer' Ronaldu.


Real Madrid 0-4 Barcelona HD | All Goals and... by zidanekrisz

Treba li Benitez otići s klupe Reala?

Ukupno glasova:

Barcelona sada vodi s 30 bodova, šest više od Reala i sedam od Atletica koji ima utakmicu manje.

Bio je to i najčuvaniji El Clasico u povijesti kojeg je osiguravalo 1100 policajaca i 1200 zaštitara, a sve u strahu od terorističkog napada koji se dogodio prije osam dana u Parizu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider