Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Probudio se Cristiano Ronaldo

Šou u Ukrajini: Real umalo prokockao 4-0, prvi ovosezonski gol Modrića!

Real Madrid došao je do pobjede protiv Šahtara u 5. kolu Lige prvaka i potvrdio prolaz u osminu finala elitnog natjecanja Starog kontinenta...

Modrić je prvijenac ove sezone zabio u Realovoj pobjedi protiv Šahtara 4-3, kojom je 'Kraljevski klub' osigurao prvo mjesto u skupini.

Mandžukić srušio Man. City i odveo Juve do prvog mjesta

Real je poveo u 18. minuti golom Cristiana Ronalda iz akcije koju je započeo Luka Modrić. Hrvatski veznjak je sjajnim proigravanjem uposlio Garetha Balea, a ovaj produžio za Ronalda kojem nije bilo teško zabiti za 1-0.

U 51. minuti situacija je bila obrnuta. Ronaldo je asistirao, a Modrić zabio za 2-0. Dani Carvajal je u 54. povisio na 3-0, a Ronaldo je u 71. zabio i četvrti gol na utakmici. U samoj završnici Šahtar je zabio tri gola i umalo nadoknadio veliki zaostatak. Strijelci su bili Alex Teixeira iz jedanaesterca u 78. minuti, Dentinho u 85. i ponovo Teixeira u 88. minuti.

Modrić je igrao do 62. minute, dok je Mateo Kovačić odigrao cijeli susret za Real. Kapetan hrvatske reprezentacije i Šahtara Darijo Srna nije imao pravo nastupa zbog kartona, dok Eduardo da Silva nije ulazio u igru.

Pogodak Modrića, kao i golove Reala možete vidjeti OVDJE.

U drugom dvoboju iz ove skupine PSG je na gostovanju deklasirao Malmö 5-0. PSG je očekivano slavio, bilo je samo pitanje koliko će golova zabiti francuski prvak. Strijelci su bili Adrien Rabiot (3), Angel Di Maria (14, 68), Zlatan Ibrahimović (50) i Lucas (82). Za domaćine je Markus Rosenberg u 61. minuti promašio jedanaesterac.

Utakmica u Malmöu bila je posebna za Zlatana Ibrahimovića koji se vratio u rodni grad i dočekan je ovacijama. Ibrahimović se svojim sugrađanima odužio tako što je zakupio središnji gradski trg kako bi stanovnici Malmoa na velikom platnu besplatno mogli pratiti utakmicu. Ibrahimović je rođen u Malmöu, a za istoimeni klub igrao je od 1999. do 2000. godine, prije nego što je prešao u Ajax.

Na ljestvici vodi Real Madrid s 13 bodova PSG je drugi s 10 bodova, a Šahtar i Malmo imaju po tri boda. U zadnjem kolu PSG će dočekati Šahtar, dok će u Madridu snage odmjeriti Real i Malmo.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider