Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
-2 za Barcom

VIDEO Spektakl u Vigu: Real Madrid preokretom do važne pobjede

Nogometaši Real Madrida upisali su važnu pobjedu u sklopu 33. kola španjolske Primere na gostovanju kod Celte iz Viga...

Real je dvama golovima Chicharita, te po jednim Jamesa Rodrigueza i Tonija Kroosa slavio s 4:2 protiv devetoplasirane momčadi Primere i vratio se na 2 boda zaostatka za vodećom Barcelonom. Mnogi su mislili da bi Real mogao kiksati protiv Celte, a u tom smjeru je i krenula utakmica.

Domaćin je poveo već u 9. minuti preko Nolita, no u svega 15 nakon toga Real je okrenuo rezultat u svoju korist lijepim pogocima Tonija Kroosa i Javiera Hernandeza.

Samo 4 minute kasnije Santi Mina ponovno vraća stvari na početak, no malo prije kraja prvog dijela utakmice James Rodriguez uz dosta sreće zabija za vodstvo Kraljeva 3:2.

U nastavku je tempo utakmice (do pogotka) bio još i veći nego u prvom dijelu, ali smo vidjeli samo jedan pogoda. Strijelac je u 69. ponovno bio Chicharito.

Podsjetimo, Barcelona je još u subotu odradila svoj posao i otišla na pet bodova razlike, čime je stavila teret na leđa nogometaša iz Madrida. Real je odgovorio na izazov vratio se na dohvatljivu prednost. Do kraja je ostalo pet kola, tijekom kojih ćemo doznati tko će naslijediti prošlogodišnjeg prvaka Atletico.

 

 

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider