Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrući derbi u zaleđu

Jadranski derbi bez pobjednika: Rijeci poništen gol!

Hajduk i Rijeka odigrali su 1:1 u derbiju 11. kola HNL-a.

Bez pobjednika završio je Jadranski derbi odigran u Dugopolju. Hajduk i Rijeka odigrali su 1:1 u zanimljivoj utakmici pred pet tisuća navijača na rasprodanom stadionu Hrvatski vitezovi u splitskom zaleđu.

Hajduk je bio bolji u prvih 45 minuta što je okrunio vodstvom. Mijo Caktaš zabio je u 22. minuti 'panenkom' Vargiću s 11 metara nakon što je rukom u 16-ercu gostiju igrao Marko Lešković.

U drugih 45 minuta Rijeka je bila puno bolja momčad. U 64. minuti poravnao je Zoran Kvržić, a deset minuta kasnije Andreju Kramariću je poništen vjerojatno regularan pogodak nakon što je svirano sumnjivo zaleđe asistenta Ivana Tomečaka.

Podsjetimo, zbog obnavljanja poljudskog travnjaka, Hajduk je tražio odgodu derbija, no iz HNS-a su to odbili i naredili odigravanje utakmice koja se na kraju igrala na lijepom, ali malom stadionu u Dugopolju.

Nakon samo pet minuta utakmica je bila prekinuta na isto toliko vremena jer su navijači Hajduka na travnjak bacali plastične sjedalice koje su prethodno potrgali.

Na ljestvici druga Rijeka sada ima 25 bodova, jedan manje uz utakmicu više od vodećeg Dinama, dok je Hajduk treći sa 16 bodova.

HAJDUK - RIJEKA 1:1

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider