Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zvižduci na Maksimiru

Dinamo razočarao protiv Moldea, Machado pokazao srednji prst navijačima!

Dinamo je u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka razočarao protiv Moldea na Maksimiru, a Machado napravio sramotni incident...

U prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka Dinamo je u utorak na Maksimiru pred 5.000 gledatelja protiv norveškog Moldea odigrao 1-1. Strijelac za Dinamo bio je Henríquez (18), a za Molde je zabio Kamara (20).

Pivarić ponajbolji igrač Dinama: Pobijedit ćemo u uzvratu!

Hrvatski prvak odigrao je još jednu blijedu partiju i za prolaz u posljednje pretkolo trebat će u uzvratu pokazati puno više onoga što su malobrojni gledatelji mogli vidjeti u Maksimiru.

Dinamo je rano došao do prilike za vodstvo, već u 3. minuti. Nakon ubačaja s lijeve strane, Soudani je primio loptu između dva braniča, ali je s 12 metara pucao pokraj gola. No, u 18. minuti "modri" su ipak poveli. Pivarić je odlično ubacio, a Henríquez glavom pogodio mrežu.

Nažalost, vodstvo Dinama je trajalo samo tri minute, a pogodak je pao na sličan način. Linnes je ubacio s desnog boka, a Kamara iz blizine zabio za 1-1. U drugom poluvremenu Dinamo je bio još jaloviji i bezopasniji. Udarac Pivarića iz slobodnjaka sa 20 metara u 56. minuti, te polukontra u 61. koja je završila lošim udarcem Henriqueza s 18 metara, bilo je sve od "modrih".

U 65. minuti veznjak Dinama Machado dobio je crveni karton. Prilikom izlaska s terena pokazao je srednji prst navijačima, a sudac Gumienny mu je zbog nesportske geste pokazao crveni karton. Srećom, Machado je već bio zamijenjen pa Dinamo nije ostao s igračem manje.

S druge strane, Molde je u drugom dijelu imao dvije velike prilike. U 67. minuti Mostroem je promašio stopostotnu priliku. Nakon ubačaja s lijeve strane i loše reakcije Dinamovih braniča, Mostroem s osam metara puca iznad gola. U 87. minuti, nakon odlične kontre, igrači Moldea su se spetljali pred kaznenim prostorom Dinama.

Uzvrat je 4. kolovoza u Norveškoj.

DINAMO: Eduardo, Šimunović, Sigali, Taravel (Fernandes, 73), Matel (Ivo Pinto, 56), Ademi, Machado (Rog, 64), Pivarić, Pjaca, Henriquez, Soudani.

MOLDE: Horvath, Linnes, Toivio, Forren, Rindaroy (Gabrielsen, 80), Mostroem (Flo, 72), Hussain (D. Hestad, 67), Singh, Hestad, Elyounoussi, Kamara.

STRIJELCI: 1-0 Henríquez (18), 1-1 Kamara (21).

SUDAC: Serge Gumienny (Belgija)

STADION: Maksimir

GLEDATELJA: 5.000

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider