Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izviždan na Bernabeuu

Uvrijeđena zvijezda: Evo kako se Ronaldo 'osvetio' navijačima!

Nakon sinoćnje zamalo povijesne havarije Real Madrida na Santiago Bernabeuu, Cristiano Ronaldo proglasio je „silenzio stampa“ do kraja sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Sramota, sramota, sramota“, grmjelo je Bernabeuom nakon što je Real izgubio od Schlakea 4:3 i zamalo ispao iz Lige prvaka. Zavijorile su i čak bijele maramice, a zna se što to znači.

Ancelotti o zvižducima i povratku Modrića: Ovo nitko nije mogao ni sanjati!

Ni najstariji kroničari Reala ne sjećaju kada je zadnji put na Bernabeuu vladala takva destruktivna atmosfera. Šokirana lica Realovih navijača govorila su više od tisuću riječi. Trebalo im je ponešto vremena da se priberu i izraze nezadovoljstvo. Nezadovoljni pa i bijesni navijači Reala izviždali su i trenera i igrače, a među i njima do jučer gotovo nedodirljivu zvijezdu „kraljeva“. Ronaldu se fućkalo i prije utakmice. Kod najave postava, barem pola stadiona je zviždalo. Najviše su isfućkani Gareth Bale i Iker Casillas.

Ronaldo je reagirao na predvidiv način, njegova taština to nije mogla podnijeti, uvrijeđena zvijezda proglasila je „silenzio stampa" do kraja sezone. U kakvom je emotivnom stanju dočekao kraj utakmice najbolje govori detalj kada je blijedim pogledom ispratio Casillasovo pozivanje suigrača da se vrate i pozdrave navijače.

Španjolski mediji ističu kako je jedina pozitivna stvar koja se sinoć dogodila povratak Luke Modrića na travnjak, iako nije ostalo neprimijećeno da je upravo Modrić nespretno i nesretno gurnuo Huntelaara u šansu za četvrti pogodak koji je donio neviđenu paniku i pomutnju u redove "kraljeva". Da nije bilo tog detalja, moglo bi se reći kako je Modrić odigrao sasvim korektnu utakmicu, posebice kad se zna da nije igrao 114 dana. Modrić se dobro kretao travnjakom, nijednom nije pogriješio u predaji lopte, izuzev situacije koju smo naveli, ali bilo je vidljivo da igra „pod ručnom“.

Nije se upuštao u solo akcije i šutove prema vratima. Ozljeda je takve naravi da bi tu mogao imati problema. Modrić će protiv Levantea vjerojatno zaigrati od prve minute, a u Madridu svi očekuju da bi se do „el clasica“ trebao zagrijati na „radnu temperaturu“. Veliki teret se stavlja na leđa hrvatskog veznjaka. Hoće li u uspjeti vratiti Real na stazu pobjeda u sudaru s najvećim rivalom?


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider