Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
U nedjelju u Varaždinu

Uvijek vjerni mole navijače: Nemojte vikati 'Za dom spremni'!

Uvijek vjerni, službeni klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije, poslao je priopćenje uoči prijateljske utakmice s Gibraltarom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uvijek vjerni mole sve navijače koji dolaze na utakmicu u Varaždin da se suzdrže od skandiranja "Za dom spremni" budući da UEFA nema razumijevanja za takve stvari.

"Znamo, o i te kako dobro znamo da ima onih koji ne vole našu zastavu, naš dres, našu domovinu, naše pjesme i skandiranja. Kao što znamo da ti isti sve čine kako bi naškodili i našoj domovini koja se tako lijepo ogleda u uspješnoj hrvatskoj reprezentaciji.

Problem je postao jedan poklič, davni stari uz koji se vežu negativne konotacije iz Drugog svjetskog rata. Uopće ne želimo ulaziti u procjene povjesničara i sociologa, jer držimo da je situacija uistinu ozbiljna. Drastičnim kažnjavanjem Šimunića vidjeli smo svu nepravdu koja može dostići i cijelu našu momčad, pa i nas navijače. Nama je sve jasno", napominje se u priopćenju te zaključuje:

"Stoga, svesrdno molimo, apeliramo na sve hrvatske navijače, na braću s tribine, da se suzdržimo pokliča zbog kojeg nas neopravdano kažnjavaju. Pragmatički, da ne naškodimo ni našoj voljenoj reprezentaciji, ni sebi samima. Jer, želimo zajedno sa Srnom, Mandžukićem, Modrićem, Rakitićem i ostalima dogodine biti u Francuskoj. Za koju nas vežu tako lijepe uspomene."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider