Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Očekuju se i igrači

Uvertira u derbi: Ovog petka Bila noć za Hajduka u Zagrebu

Dan uoči utakmice s Dinamom održava se tradicionalna manifestacija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bila noć za Hajduka održava se ovog petka s početkom u 20:30 u hotelu Panorama u Zagrebu, a organizator je Društvo prijatelja Hajduka Zagreb.

Voditelji druženja koje iz godine u godinu okuplja niz osoba iz javnog života su Nina Slišković i Joško Lokas, u glazbenom dijelu večeri nastupit će klapa Kampanel te poseban gost iznenađenja, bit će i bogata tombola, a očekuju se i igrači i stručni stožer Hajduka, s obzirom da odsjedaju u istom hotelu.

Cijena ulaznice, koja uključuje neograničenu konzumaciju jela i pića, iznosi 200 kuna za članove Hajduka te 300 kuna za one koji to nisu. Ulaznice se mogu kupiti svakodnevno u prostorijama DPH Zagreb, a sve informacije mogu se dobiti na brojevima 091/5876-593 i 095/9035-712.

Bit će to uvod u dvostruki program koji je pred prvom momčadi Hajduka - u subotu od 17:00 igra se najveći derbi hrvatskog sporta, na Maksimiru protiv Dinama, a u nedjelju od 15:00 u Varaždinu je prijateljska utakmica s Varteksom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider