Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Motiv je ogroman

'Utakmica s Juventusom je velika, ali nemamo što izgubiti'

Filippo Inzaghi je pred najvećim trenerskim izazovom u mladoj karijeri. Njegov Milan igra protiv kluba u koje se proslavio - aktualnog prvaka Juventusa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na klupi Juventusa je pak Massimiliano Allegri, koji je bio trener Milana dok je Inzaghi završavao nogometnu karijeru. Ne treba napominjati da nisu baš bili u najboljim odnosima tih dana, a iako se animozitet smirio, sigurno će obojica imati dodatni motiv za pobjedu na San Siru.

''Imali smo nekih neslaganja, ali to je sve izglađeno. Trebamo gledati prema budućnosti i nadati se odličnom susretu pred punim tribinama. Od svakog trenera koji me je vodio, nešto sam naučio pa tako i od Allegrija. On je vrlo studiozan trener koji će svakome zagorčati život, a uz to ima sjajnu momčad'', rekao je Inzaghi i osvrnuo se na Fernanda Torresa:

''Torres se pokušao osposobiti za Parmu, ali nismo htjeli riskirati. Vidjet ćemo hoće li on i El Shaarawy biti spremni za nastup, zbog toga ću kasnije odlučiti o početnoj postavi. Od utakmice do utakmice razmišljam tko će nastupiti i biram one koji su u tom trenutku u najboljem stanju. Zajedno sa stručnim stožerom raspravit ću koje su opcije najbolje za napasti Juventusovu obranu.''

No naglasio je da Milan nema što za izgubiti i da je Juventus favorit. Naravno, to je pila naopako, ali na papiru uistinu Juve djeluje kao moćnija ekipa.

''Možemo igrati opušteno, ovo je velika utakmica u kojoj nemamo što za izgubiti. Znamo koliko su snažni, ali San Siro je naša prednost i navijači će nam pomoći. Moramo pokušati odigrati savršenu utakmicu i dati sve od sebe.'' (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider