Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još uvijek ga nema

Uskoro tri mjeseca: Što se događa s oporavkom Luke Modrića?

Luka Modrić još uvijek ne trenira s momčadi, piše madridski AS…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je u očitoj krizi, a mnogi stručnjaci kao jedan od razlog navode i ozljedu Luke Modrića kojeg na terenu nema već 86 dana. Luka se opet spominjao u madridskim medijima ovih dana, ali, nažalos,t kao jedan od sudionika nesretne rođendanske zabave Cristiana Ronalda nakon visokog poraza od Atletica.

Na toj zabavi se nisu pojavili španjolski igrači jer su znali da navijači neće dobro prihvatiti slavlje samo nekoliko sati nakon sramote na Vicente Calderonu. Ipak, za Modrića su svi napisali kako je bio na rođendanu, ali se nije naslikavao u veselom raspoloženju, pa mu nitko nije zamjerio. Marca je čak donijela informaciju kako se Hrvat prvi došao ispričati čelnicima kluba odmah u nedjelju.

Sportski dnevnik AS se sjetio Modrića zbog one važnije stvari. Carlo Ancelotti najavio je 23. siječnja kako će Modrić kroz 15-ak dana početi trenirati s momčadi. Od tada je prošlo točno 18 dana, a Luke još nema pod komandom Don Carla.

Novinar AS-a Sergio Gomez tvrdi kako Modrić nije sretan oporavkom. U ova je tri mjeseca potražio pomoć čak trojice uglednih specijalista, dr. Mikela Dancheza u Baskiji, Lievena Maesschalcka u Belgiji, a onda ga je hrvatski izbornik Niko Kovač odveo u Munchen kod dr. Müller-Wohlfharta, liječnika Bayerna.

Isti novinar piše o navodnom nezadovoljstvu klupskim liječnikom Reala dr. Olmom koji je stigao 2013. na preporuku prijatelja predsjednika Florentina Pereza. Nedavno su se pobunili kapetani i tražili povratak bivšeg liječnika Pedra Chuece, ali to nije prihvaćeno.

Hvatište mišića lijeve natkoljenice Luke Modrića trebalo se po prognozama liječiti tri mjeseca. Čini se kako će oporavak Luke ipak trajati nešto duže.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider