Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bio je vidno ljutit

Isplivali detalji: Uoči Bayerna izbila žestoka svađa između Mandže i Allegrija!

Bayern je pobijedio Juventus u osmini finala Lige prvaka nakon što je prvotno gubio 0-2 na svojoj Allianz Areni, a na površinu su isplivali neki novi detalji vezani za tu utakmicu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski mediji navode kako su poteškoće za Juventus počele još uoči uzvrata u Münchenu. Naime, došlo je do žestoke svađe između trenera Massimiliana Allegrija i našeg napadača Marija Mandžukuća.

Hrvatski reprezentativac silno je želio nastupiti protiv bivšeg kluba pa nije dobro prihvatio činjenicu da će utakmicu započeti Alvaro Morata.

Gazzetta dello Sport dodaje kako je Mandžo bio vidno ljutit i kad je ulazio u igru u 72. minuti pri vodstvu njegove momčadi od 2:0. Na njegovu žalost Bavarci su potom preokrenuli sve u svoju korist.

Dodajmo kako Juve Allegriju nudi novi poboljšani ugovor do 2019. godine koji mu garantira pet milijuna eura godišnje, a uz njega novi ugovor trebao bi potpisati i vratar Gianluigi Buffon.

Što se tiče Mandžukića, tek treba vidjeti hoće li i kakvog traga na njegov status ostaviti svađa s čovjekom kojeg u Staroj dami jako cijene.

U svim natjecanjima ove sezone u 27 nastupa postigao je devet golova i upisao pet asistencija, a njegova uloga na terenu je i značajnija od ovih brojki, naročito u posljednjih nekoliko mjeseci kad je krenula fenomenalna Juventusova serija kojom su stigli na vrh Serie A.

Ugovor s Juveom vrijedi mu do 30. lipnja 2019., a  trenutna tržišna vrijednost (izvor: Transfermarkt) mu je 19 milijuna eura. U svibnju će proslaviti 30. rođendan, a unatoč ulasku u četvrto desetljeće, nema sumnje da će na ljeto imati atraktivnih ponuda ukoliko ga Allegri odluči prodati.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider