Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gube strpljenje

United postavio ultimatum Realu: Propadaju oba transfera?

Manchester United polako gubi strpljenje u poslovanju s Real Madridom, pa je odlučio postaviti ultimatum...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal pristao spustiti cijenu za svog vratara Davida de Geu, veliku želju Real Madrida, na Old Traffordu su se nadali da će i u Madridu popustiti te sniziti cijenu za stopera Sergija Ramosa. Međutim to se nije dogodilo pa je United postavio ultimatum.

"Bez Sergija Ramosa nema ni Davida de Gee".

Tako otprilike glasi poruka koju je United poslao 'kraljevskom klubu', što su prenijeli brojni relevantni španjolski mediji.

Podsjetimo, Real Madrid traži 90 milijuna eura za Ramosa, a United se nada da bi ta cijena mogla ići dolje i za do 40 milijuna eura. U tu bi se priču uključio De Gea, kojeg bi United vjerojatno pustio za 35, a potom za 50-60 kupio Sergija Ramosa.

Recimo da bi kroz 10-ak dana trebali saznati hoće li doći do realizacije ovih transfera, jer United 13. ovog mjeseca ide na pripreme u SAD, a Real bi sigurno vrlo rado vidio De Geu u svom dresu prije toga. Isto vrijedi u slučaju Ramosa i Uniteda.

Hoće li možda doći do propadanja oba transfera? Hoće li dojaditi i jednoj i drugoj strani slušati prijedloge i kombinacije? Nije nemoguće. Uostalom, oba kluba žele zadržati igrače, a ukoliko se zainate ostat će u klubu pa čak i pod cijenu da po isteku ugovora besplatno napuste momčad. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider