Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bez milosti

United brutalno kaznio Di Mariju zbog nedolaska na pripreme!

Petak 31. srpanj 2015. godine je dan koji će Paulo Machado, vezni nogometaš zagrebačkog Dinama, zasigurno dugo pamtiti. No vjerojatno će dulje i dublje u sjećanju ostati Angelu Di Mariji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Machado je zbog 'srednjaka' zagrebačkoj publici kažnjen sa 100 tisuća eura, no Di Maria, krilni igrač Manchester Uniteda, kažnjen je od strane kluba s Old Trafforda s vrtoglavih 360 tisuća funti (512 tisuća eura) zbog nedolaska na američku turneju koja je iza 'Crvenih vragova'. Već se dulje vrijeme očekuje da Argentinac napusti United i realizira transfer u francuski PSG vrijedan oko 44 milijuna funti, no iako je takva situacija manjak profesionalnosti kod bivšeg igrača Real Madrida dozlogrdio je menadžeru Louisu van Gaalu.

Nizozemac je najavljivao njegov dolazak na pripreme svakog dana, međutim od Argentinca ni traga ni glasa. Kada su ga novinari pitali zna li gdje se uopće nalazi Di Maria, Van Gaal je bezidejno slegnuo ramenima.

Vjeruje se da je ovim potezom kluba, a prije toga i Di Marije, završena suradnja dviju strana, te da će u idućih 48 sati Argentinac sletjeti u Pariz i staviti potpis na ugovor s francuskim prvakom.

U otprilike istom razdoblju United bi mogao pojačati Španjolac Pedro, koji je ovog petka potvrdio glasine da je na pragu njegov odlazak iz Barcelone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider