Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rodgers opasno visi

Klopp i Liverpool razgovarat će u studenom?

Ugledni njemački nogometni novinar Raphael Honigstein potvrdio je u svom posljednjem intervjuu za britanski Guardian da se 'kuha' na vezi Liverpool - Jürgen Klopp...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Nije tajna da je Liverpool u dva navrata pokušao dovesti Kloppa, ali ne minulog ljeta. Odlučili su nastaviti s Brendanom Rodgersom, međutim nakon razgovora s nekoliko bliskih prijatelja vjerujem da su novi razgovori između Kloppa i Liverpoola zakazani za studeni", tvrdi Honigstein.

"Nisam siguran o čemu je riječ, zapravo nitko ne znam. Ali sumnjam da će se išta dogoditi ove sezone. Vjerojatno tek iduće", zaključio je njemački novinar.

Rodgersova menadžerska stolica ponovno se počela opasno tresti nakon dva uzastopna poraza u Premierligi (West Ham kod kuće i Manchester United u gostima) i remija na startu Europa Lige (Bordeaux). Ukoliko nastavi s takvim rezultatima, možda se pregovori između Liverpoola i Kloppa ubrzaju.

Drugi pak mediji u Njemačkoj tvrde da će Klopp čekati razvoj situacije u minhenskom Bayernu, koji bi na koncu sezone mogao ostati bez trenera Pepa Guardiole. Španjolcu ističe ugovor na ljeto iduće godine, a Klopp je navodno jedan od favorita za njegovog nasljednika, iako je do nedavno bio najveći suparnik bavarskom divu kao trener Borussije Dortmund.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider