Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je odbio

U ratu euro velikana jedino je Bayern odigrao prljavo

Marco Reus ove je zime bio najtraženiji nogometaš na svijetu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zvijezda Borussije Dortmund Marco Reus potpisao je novi ugovor sa svojim klubom i tako spriječio odlazak u slučaju plaćanja odštetne klauzule. Sada će euro velikani morati dati puno više ukoliko žele vidjeti Reusa u svojoj navali. Iako je igrač najavio ostanak i želju za pomoći matičnom klubu, vjerojatno će njegova pomoć značiti bogati transfer u jednom od sljedećih prijelaznih rokova.

Bild otkriva kako je uoči potpisa novog ugovora vladala totalna ludnica oko Reusa. Njegovi predstavnici održavali su sastanke s gotovo svim euro velikanima koji su bili zainteresirani. Real, Barcelona, PSG, Liverpool, Arsenal, Manchester United – svi su ga htjeli….

Manchester City je nudio najviše novca, Arsenal i Liverpool nudili su mu mjesto vođe momčadi, Real i Barcelona mamili su ga svojoj veličinom i zvjezdanom ekipom. Van Gaal je čak osobno htio otići po Nijemca, ali se na kraju nisu sastali osobno. Svatko je imao dobre argumente i što je najvažnije, svi su klubovi igrali fer javivši se prvo Borussiji.

Jedino je Bayern, tvrdi Bild, odigrao prljavo i javio se prvo Reusu, baš kao i u slučaju Marija Gotzea. Jedino su Bavarci do neba naljutili čelnike Borussije.

Možda neke čudi, ali najveći favorit bio je Arsenal. Reusu se jako sviđa filozofija igre Arsenea Wengera. Kada bi ga pitali za Real i Barcu, samo bi rekao 'a umjesto koga bih ja to trebao upasti u momčad'. I PSG je nudio velike novce, ali mu odlazak u Pariz nije bio drag.

Na ljeto sve kreće ispočetka…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider