Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Očito nešto znaju

Znači li ovo da Barcelona dovodi još jednu veliku zvijezdu?

Jedan dućan sa sportskom opremom u katalonskoj prijestolnici počeo je u subotu prodavati dres Barcelone s brojem 5 i prezimenom Hummels na leđima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako zasad nema informacija da je Barcelona poslala ponudu Borussiji Dortmund za njezina braniča Matsa Hummelsa, niti da je započela pregovore s njemačkim klubom, u dućanu su očito uvjereni da će 25-godišnji član ''elfa'' iduće sezone igrati za klub s Camp Noua. Štoviše, voditelji prodaje očito znaju i da će Hummels nositi broj 5 koji je dosad bio u vlasništvu donedavnog kapetana Carlesa Puyola.

Koliko god se ova priča činila bizarnom, dnevnik El Mundo Deportivo ističe da ne treba zaboraviti da je isti dućan počeo prodavati Barcelonin dres Luisa Suareza, kao i onaj Real Madrida s imenom Jamesa Rodrigueza i to znatno prije nego što su potvrđeni njihovi transferi u redove španjolskih nogometnih velikana.

Hummels se dosad spominjao među brojnim igračima koje Barcelona navodno prati, ali nema nikakvih informacija da je transfer eventualno blizu realizacije. Katalonci su prije nekoliko dana pojačali obranu dovođenjem Jeremyja Mathieua iz Valencije, ali nije isključeno da će kupiti još jednog stopera. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider