Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo riječi hvale

VIDEO Predstavljena Modrićeva biografija: 'On je drugačija zvijezda i zato je obožavan!'

Biografija najboljeg hrvatskog nogometaša Luke Modrića u srijedu navečer predstavljena je u Madridu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Madridu je predstavljena knjiga "Luka Modrić: Sin rata" (Luka Modric: El hijo de la guerra) španjolskih sportskih novinara Vicentea Azpitartea i Jose Manuela Puertasa, čiji je predgovor napisao Davor Šuker, a koja govori o Modrićevom odrastanju i putu prema Real Madridu.

''Priča počinje o ratnom izbjeglici, klincu koji nije bio fizički snažan i koji na prvi pogled nije imao uvjete da postane svjetska zvijezda, a završava tako da je najvjerojatnije najpouzdaniji igrač u Real Madridu. Da napravite anketu među navijačima Reala, rekli bi vam da Modrić nije na prodaju. To govori dosta dobro o njemu'', rekao je Jose Manuel Puerta te nadodao:

''Zahvaljujući politici Tomislava Bašića, Luka Modrić je u tim teškim vremenima stigao u mladđe kategorije Zadra. Iz te situacije počinje priča koja završava tako da Luka Modrić igra za Real Madrid.''

Luka Modrić nije se pojavio na predstavljanju knjige koja je puštena u prodaju u španjolskim knjižarama.

''To je pitanje razumijevanja zašto je dospio tu gdje je sada, unatoč njegovim fizičkim nedostacima i ratnim strahotama. On je drugačija zvijezda u svijetu nogometa. I zbog toga je obožavan. On nema ograničenja u svojoj glavi i zbog toga je došao na tu razinu'', zaključio je Vicente Azpitartea.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider