Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hat trick Bentekea

VIDEO Davljenici odigrali utakmicu sezone u Premierligi?

U susretu 32. kola engleskog nogometnog prvenstva Aston Villa i Queens Park Rangers su odigrali 3-3, a za gostujući sastav je do 52. minute igrao hrvatski nogometaš Niko Kranjčar...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bio je to derbi začelja u kojem je QPR tražio bodove spasa i premda je vodio 1-0 i 3-2 nije uspio slaviti i utakmica je završila bez pobjednika. Junak susreta bio je Christian Benteke koji je zabio sva tri gola za domaći sastav, a treći u samoj završnici utakmice.

Gosti su poveli golom Matthewa Phillipsa u sedmoj minuti, no Benteke je do poluvremena okrenuo rezultat golovima u 10. i 33. minuti. U 55. minuti je Clint Hill izjednačio, a Charlie Austin je u 78. minuti doveo londonski sastav do vodstva. Ipak, Benteke je u 83. minuti postavio konačnih 3-3.

Aston Villa je ostala na 16. mjestu sa 29 bodova, dva više od Queens Park Rangersa koji je na 18. poziciji koja vodi u niži rang natjecanja. Između njih je Hull City sa 28 bodova i utakmicom manje. Zadnja dva mjesta na ljestvici drže Burnley (26) i Leicester City (22). U vodstvu je Chelsea sa 70 bodova.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider