Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Kao mala djeca

Tudor vs Ibričić: Rasprava u kojoj pobjednika - nema

Odlazak Igora Tudora s klupe Hajduka pokrenuo je lavinu komentara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nemali je broj onih koje je zatekao odlazak Tudora uoči nastavka sezone, a jedan od njih bio je i Senijad Ibričić, koji je otvorio verbalnu frontu sa sad već bivšim trenerom Hajduka.

"Htio sam se vratiti u Hajduk i odigrati proljeće besplatno, ali me Tudor nije želio", izjavio je Ibričić protekli tjedan.

Na Tudorov odgovor nije trebalo dugo čekati...

"Nisam želio Ibričića jer već imamo Milevskog, a obojica ne bi mogli igrati. Osim toga, cijela svlačionica je bila protiv njegovog dolaska", otkrio je Igor Tudor.

Da je ostalo na ovome u cijeloj priči ne bi ništa bilo sporno - razlozi jednog i drugog bi bili opravdani. Ibričić je u 30. godini kroz partije u Hajduku pokušao oživjeti karijeru koja je posljednjih nekoliko godina u silaznoj putanji, a Tudor je procijenio kako mu takav tip igrača ne treba pored jednog, znatno boljeg, koji nije dovoljno fizički spreman, ali je i kao takav siguran u početnoj postavi jer posjeduje veliku klasu.

Otkrivanje prljavog 'rublja' i mjerenje ljubavi

Međutim, rasprava je spuštena na nižu razinu pa je tako Tudor, između ostalog, poručio: "Dok sam bio pomoćnik Edoarda Reje u Hajduku Ibričić je trenera dvaput poslao u pi... materinu. Kako sam saznao da je to učinio i njegovom prethodniku, nisam se želio dovesti u situaciju da stanje u svlačionici bude narušenog zbog takvog igrača."

Posljednji se oglasio Ibričić, u patetičnom tonu: "Ovo što je on napravio klubu dva dana uoči nastavka sezone nije ljubav. On nikad nije bio omiljen među igračima, a kao splitsko dijete ima manje utakmica za Hajduk od mene koji sam došao sa strane. Možda samo liječi svoj kompleks. Mene na Torcida kup dođu gledati tisuće navijača, a zanima me koliko bi ih došlo gledati Igora Tudora", odgovorio je Ibričić.

Vidjet ćemo jesu li završili...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider