Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kriva odluka suca i...

VIDEO Prekid i kaos u Solunu, Tudor poručio: 'Olympiakos je kao Dinamo'

Prva utakmica polufinala Kupa Grčke prekinuta je u samom finišu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sudar velikih rivala PAOK - Olympiakos nije do kraja dovršen - prekinut je u 89. minuti pri rezultatu 1:2.

Okidač za prekid bio je nedosuđeni penal za domaću momčad koju od ljeta vodi Igor Tudor. Umjesto jedanaesterca, sudac je označio simuliranje te je drugi žuti karton dobio Robert Mak.

Slovački napadač teško se mirio s takvom odlukom, a njegova reakcija, iako izrazito burna, bila je kamilica u usporedbi s onim što će uslijediti. Navijači PAOK-a teren su prvo zasuli bakljama, potom i uletjeli te se sukobili s policijom, a u međuvremenu je trener Olympiakosa pogođen čašom piva.

Pola sata policija je smirivala tenzije, a kad su se ponovno stvorili uvjeti za nastavak dvoboja PAOK-ovi navijači krenuli su u novi proboj prema travnjaku zbog čega je sudac označio i konačni prekid utakmice koja će, vrlo vjerojatno, biti registrirana rezultatom 0:3 za goste.

Igor Tudor bez dlake na jeziku poslije utakmice je izjavio:

"Ne osjećam se kao da smo izgubili nego kao pobjednik. Večeras se netko želio igrati Boga, zabavljali su se s nama i ako grčki nogomet želi napredovati nešto će se morati promijeniti. Odnos sudaca i Saveza isti je i u Hrvatskoj prema Dinamu. U Hrvatskoj je Dinamo, a u Grčkoj Olympiakos."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider