Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki ispit za 'bijele'

Tudor uoči Jadranskog derbija: Ne mogu utjecati na to što je Kramarić u Rijeci

Hajduk i Rijeka u nedjelju od 16 sati u Dugopolju igraju Jadranski derbi u sklopu 11. kola Prve HNL. Uoči velikog ispita za 'bijele' pred novinare je izašao trener Hajduka Igor Tudor...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Jako smo motivirani, sigurno da je ova pobjeda u u Puli donijela nužnu dozu samopouzdanja. Dobro smo radili ovaj tjedan i vjerujem u naše dobro izdanje", rekao je Tudor te nastavio:

"Znali smo i prije Seville kakva je Rijeka, koliko je dobra momčad. Teško joj je zabiti gol, igraju jako dobro u obrani, imaju kvalitetu naprijed koja ima omogućava da uvijek na utakmici zabiju gol-dva i riješe pitanje pobjednika."

A brige Igora Tudora su kako zaustaviti fenomenalnog Andreja Kramarića, tog čudnovatog napadača Rijeke, koji je u prvoj četvrtini prvenstva praktički sam pobijedio Hajduk. Bit će posla za Maloču i Milovića, ali i za sve ostale jer Kramarić vreba sa svih napadačkih pozicija.

"Ako se ne varam lani je bio proglašen najboljim igračem lige, svakako da je opasan u napadu, idu ga i golovi ove sezone. Pun je samopouzdanja. No nije on jedina opasnost, ima i drugih jako dobrih i kvalitetnih igrača. Rijeka je dobro izbalansiran kolektiv, jak na svim pozicijama", objasnio je Tudor.

"Ne mogu ja utjecati ni na to što su Jajalo, Kramarić i Krstanović otišli u Rijeku, a ne u Split. Tu je protivnik, o kome ovisi puno toga, tu je moja momčad, iz koje treba izvući maksimum. Ponekad to ne uspijem, nekad ne, ali u dosta velikom broju utakmica sam uspio. Možda nisam objektivan, ali to je moje mišljenje", zaključio je trener Hajduka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider