Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Želja je Europska liga'

Tudor uoči Dnjipra otkrio gdje će Hajduk tražiti priliku za prolaz

Trener Hajduka Igor Tudor održao je konferenciju za medije nakon prvog treninga u Kijevu i ne čudi što se najviše zanimanja pokazalo upravo o velikoj zvijezdi ukrajinskog nogometa - Artemu Milevskom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, u samom uvodu novinare iz Ukrajine zanimalo je kako Igor Tudor i njegov stručni tim vide Dnjipro.

Niko Kranjčar posjetio igrače Hajduka, a 'pola' Ukrajine mega zvijezdu!

''Pogledao sam četiri njihove utakmice i radi se o jednoj jako kvalitetnoj ekipi. Izraziti su favoriti, ali imaju svoje mane u kojima ćemo tražiti priliku. Naravno, tražit ćemo priliku i kroz svoje vrline, samo moramo biti na razini pa da te vrline dođu do izražaja'', rekao je Tudor i naveo da će veliki nedostatak za domaću ekipu biti to što im ne igra najbolji igrač - Jevgen Konopljanka.

Tada je na red došao Milevskij, a novinare su zanimale standardne stvari, od toga hoće li igrati, kako se ponaša na terenu i je li bilo kakvih problema s njime dosad.

''Svi znamo o kakvoj se klasi igrača radi, ali još nije na svom maksimumu. No ako nastavi raditi kao što trenutno radi sigurno ćemo brzo vidjeti pravog Artema. Svakodnevno pričam s njim, jako je motiviran da se vrati na onaj nivo na kojem je bio prije tri godine i nemamo nikakvih problema u komunikaciji, sve funkcionira na profesionalnoj razini. Samo u superlativima mogu o njemu kao osobi'', istaknuo je trener Hajduka.

Izjava trenera Dnjipra Miron Markevič da mu je prvenstvo važnije od Europske lige treba uzeti s dozom opreza jer djeluje kao pila naopako.

''Ja ne mogu odrediti što mi je važnije, ne razmišljam na taj način. Maksimalno smo koncentrirani i na prvenstvo i na Europu, a vidjet ćemo dokle ćemo dogurati. Želja je ući u Europsku ligu, svakako'', otkrio je Tudor. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider