Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Odlazim ponosan'

Tudor se priopćenjem za javnost zahvalio i oprostio od kluba, navijača...

Dva dana nakon što je napustio trenersku klupu svog matičnog kluba Igor Tudor obratio se javnosti pisanim priopćenjem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talentirani hrvatski nogometni stručnjak Igor Tudor u srijedu je napustio klupu splitskog Hajduka, samo tri dana uoči nastavka sezone u HNL-u. Danas se službenim priopćenjem a javnost obratio hrvatskoj javnosti, prije svega navijačima Hajduka.

"Zahvaljujem Klubu što mi je pružio priliku proživjeti dvije nezaboravne godine na mjestu trenera momčadi za koju navijam i koju volim od rođenja. Sigurno je u tom razdoblju bilo puno lijepih ali i teških trenutaka, međutim uvijek će duboko u meni ostati urezano osvajanje Hrvatskog kupa na Maksimiru, nezaboravne proslave pobjedničkih zgoditaka (posebno onog u Kranjčevićevoj), prošlosezonska euforija naših dobrih igara, nažalost utišana ne našom krivnjom, golema podrška i simbioza s navijačima koju smo svi osjećali.

Odlazim ponosan na svoj rad, svjestan da uvijek može biti bolje, ali dobiti priznanje u ovome gradu, makar samo i u jednom razdoblju, vrijednost toga znaju samo oni koji su odrasli i žive u ovoj sredini.

Ovim putem zahvaljujem svima koji su mi poslali poruke podrške, posebno hvala svima koji su radili samnom u proteklom razdoblju, a najveća hvala mojim igračima. Zajedničko pismo podrške i sve ono što je u njemu napisano, a kojeg su mi igrači uputili nakon što sam podnio ostavku, najveća je istina i svojevrsna satisfakcija i potvrda svega onoga što sam želio biti kao trener i čovjek, i jedino meni bitno u cijeloj ovoj priči. A vrijeme će, kao i uvijek, pokazati sve.

Nisam više trener Hajduka, ali ostajem njegov veliki navijač. Svojem nasljedniku, igračima i Klubu želim puno sreće u budućem radu", stoji u Tudorovu priopćenju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider