Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet bez gledatelja

Tudor: Pristup mora biti kao da igramo pred 100 tisuća ljudi!

Pred Hajdukom je treća uzastopna domaća utakmica koju mora odigrati bez navijača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu će se u 17. kolu HNL-a na Poljudu sučeliti Hajduk i Zagreb, a jedan od najljepših stadiona u ovom dijelu Europe zjapit će prazan po treći put u posljednjih mjesec dana (nakon dvoboja s Lokomotivom i Osijekom).

Komisija za žalbe HNS-a potvrdila je kako se dvoboj mora odigrati bez navijača odbivši tako žalbu Hajduka.

Igor Tudor nije komentirao tu odluku i u potpunosti je fokusiran na pripremu za ogled s Pjesnicima: "Odigrali smo međusobnu utakmicu na glavnom travnjaku, 90 minuta, pa ne bi trebalo biti problema zbog toga jer dugo nismo igrali. Ta utakmica je koristila Sušiću, Vršajeviću i Maglici da se podignu na višu razinu, ali smo ostali bez Milevskog koji se ozlijedio."

Uz Ukrajinca, neće biti ni Mije Caktaša zbog tri žuta kartona.

"Zagreb nije neočekivano tu gdje jest. Prava su momčad i igraju dobar nogomet, dobri su i to su pokazali protiv Dinama na Maksimiru i protiv nas. Očekujem težak zadatak, moramo učiniti sve da pobijedimo", izjavio je trener Hajduka, dodavši:

"Više puta sam razgovarao sa svojim igračima, oni su profesionalci i pristup utakmici treba isti kao da se igra pred 100 tisuća ljudi, a ne kao protiv Osijeka, kad smo krenuli igrati od 45. minute."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider