Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Maloča o greškama obrane

VIDEO Tudor izgubio živce, Brbić najavio još jedno pojačanje!

Dan nakon bolnog poraza u Kazahstanu, inače trećeg u posljednjih tjedan dana, trener Hajduka Igor Tudor imao je poprilično emotivan istup na konferenciji za medije.

Tudor je poručio kako je njegova momčad protiv Šahtera odigrala izvrsnu utakmicu, ali ih je koštala razlika u visini. Žestoko se obrušio na kritičare, posebno one iz redova klupskih legendi.
Kazahstan nije dobro sjeo Bijelima. Iako se Hajduk dobro držao veći dio utakmice, rezultat im ne ide u prilog. A upravo rezultat ne brine trenera Hajduka Igora Tudora.
„Laicima i onima koji gledaju površno rezultat je najvažniji, meni nije jer ja na rezultat ne mogu utjecati“, kaže Tudor.

Tudor izgubio živce

Kao ni na visinu svojih igrača koja je čini se bila presudna u Karagandiju.
„Mi smo se pripremili samo što oni imaju pet mamlaza od dva metra iskoristili su to od šest ubačaja imali su četiri gola“, kaže Tudor.

No, sinoćnjim porazom nastavio se loš Hajdukov niz. Samo u zadnje tri utakmice primili su čak 10 pogodaka. Treneru smetaju negativni komentari posebice nakon Istre i Kantride.
„Za mene su to tri boda, za mene je poraz na Kantridi i za mene je prolaz Europske lige u drugo pretkolo, bit će i treće, to je za mene istina. Svi veliki hajdukovci se javljaju, sve velike legende, a stalo im je u biti do nečeg drugog, do sitnih interesa njihovih. Kako kome odgovara izvadimo ovu ladicu, mi smo hajduk, izvadimo ovu, je, ali oni su u k…. Ispričavam se na ovim riječima“, izbacio je iz sebe lavinu trener Hajduka.

Maloča o pogreškama obrane

A manjak igrača, kaže, još se više odražava na igru
„Ovdje je uvijek borba, borite se, pa bore se ljudi, bacaju se na glavu, zato se ozljeđuju. Ja sam igrao u Juventusu 10 utakmica, 10 istih igra nedjelja – srijeda i nema ozljeda, pa to je stvar kvalitete.“

A kvalitete im je nedostajalo sinoć posebice u zadnjoj liniji.
„Mislim da nisu bile direktno pogreške obrambene linije nego malo smo slabije stali kod tih prekida kod kojih se nismo susretali s tim“, kaže Mario Maloča, kapetan Hajduka.

Brbić najavio još jedno pojačanje

„Mislim da je to mala kriza u koju smo upali svi zajedno i mislim da to nije realna slika ove momčadi“, misli Maloča.
Marin Brbić, predsjednik Uprave Hajduka, odgovorio je na pitanje hoće li se Hajduk pojačati do kraja prijelaznog roka?

„Vidjeli ste, doveli smo novog igrača, puno pojačanja neće biti, možda još jedan, vidjet ćemo“, kazao je Brbić misleći na novog igrača, Artema Milevskog.
Pred Hajdukom je novi test u nedjelju protiv Slaven Belupa, a u četvrtak uzvrat sa Šahterom. Bijeli tvrde kako mogu proći dalje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider