Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve više kritika

Oštra poruka za Bilića: ''Umjesto komentiranja, trebao si složiti momčad''

Za razliku od prošle sezone, kad je West Ham bio hit Premierlige, ove sezone 'čekićari'' su očajni i nakon sedam kola drže tek 18. mjesto sa svega četiri boda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bilić ove sezone nikako ne uspijeva izvaditi West Ham iz crne rupe. Doduše, imao je dosta problema s ozljedama i u sezonu je ušao bez nekoliko ključnih igrača koji bi nedostajali svakom treneru.

Međutim, engleski mediji žestoko su udarili po njemu i smatraju da će uskoro biti otpisan od uprave West Hama, a njima su se pridodali i neki bivši klupski igrači. Među njima je i bivši igrač 'čekićara' i nekadašnji engleski reprezentativac Trevor Sinclair, koji je svu krivicu za loše je rezultate svalio Slavena Bilića.

''Bilić je bio zaista zabavan kao komentator za vrijeme Eura, no mislim da bi mu pametnije bilo da se više posvetio momčadi i koncentrirao na pojačanja, koja baš i nisu najbolje pogođena'', izjavio je Sinclair.

Bivši hrvatski izbornik nema više puno vremena za preokrenuti stvari, a svaka sljedeća utakmica mogla bi mu biti sudbonosna. Iduću utakmicu igra ovog vikenda u gostima kod Crystal Palacea i eventualni poraz dodatno bi uzdrmao njegovu poziciju.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider