Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
okrivio oranicu

Damir Burić iznenadio izjavom o suđenju protiv Lokomotive

Trener Hajduka Damir Burić nije se želio žaliti na suca i nedosuđeni jedanaesterac u porazu protiv Lokomotive 1:2...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 23. kolu HNL-a Lokomotiva je u Kranjčevićevoj pobijedila Hajduk 2:1, a domaćine je prema pobjedi pogurnuo sudac Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca koji je u 90. minuti propustio svirati čisti jedanaesterac za Splićane.

"Mislim da smo u mogućim okolnostim pružili što smo mogli. Možemo samo žaliti što smo propustili osvojiti bod. U prvom smo poluvremenu imali problema s organizacijom napada. Lokomotiva je to dobro iskoristila. Došli smo u situaciju da jurimo rezultat. Lokomotivi je to odgovaralo, jer na krilima ima brze i moćne igrače. Bilo nam je teško nositi se s tim. U drugom je dijelu bilo bolje. Čak i kada smo imali igrača manje. Na kraju smo možda mogli i izjednačiti. Mislim da bi neodlučeni ishod bio najkorektniji. Ovo međutim nije teren nego oranica, na kojoj se sade krumpiri. Na ovakvim terenima igrači riskiraju svoje zdravlje", rekao je Burić nakon utakmice, te otkrio što je rekao sucu po završetku.

"Samo sam mu rekao – polako. Tenzije su bile velike. Odakle i toliko nervoze. Nemam nikakve zamjerke."

Pred Hajdukom je gostovanje u Rijeci, na kvalitetnom stadionu i podlozi.

"Još je do kraja puno utakmica. Predstoji nam gostovanje u Rijeci. Tamo nas sigurno čeka bolji teren. Imat ćemo prilike nadigravati se. Igrati nogomet, a ne ragbi", zaključio je.

Trener Lokomotive Sreten Ćuk također nije bio oduševljen uvjetima, te vjeruje da je prilika za treniranje u istima pomogla njegovoj momčadi.

"Kada pobijedite onda ste pametni, a kada izgubite onda je sve drugačije. Po ovakvom terenu nije moglo bolje. Mi smo se malo bolje snašli. Nama kontinentalcima ovakvi su uvjeti malo prirodniji. Možda smo mogli postići još pokoji gol, ali i ovako moramo biti zadovoljni".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider