Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Tužni smo i žalosni'

Trebao je biti heroj Splita, no fenomenalni pogodak Machada je to spriječio

U 25. kolu prve HNL nogometne lige Hajduk je u Splitu trebao nanijeti Dinamu prvi poraz u ovoj sezoni, no Modri su se spasili pogotkom Paula Machada u posljednjim sekundama susreta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andrija Balić (17) postigao je pet golova u posljednje četiri Hajdukove utakmice, a ovaj peti trebao je biti taj koji će nanijeti moćnom Dinamu prvi poraz ove sezone i to na Poljudu. Sve je izgledalo idealno do 94. minute utakmice, kada je Portugalac Paulo Machado savršeno pogodio iz voleja za 1:1.

"Žalosni smo i tužni. Pogodak je bio veselje, slavio je Poljud i bilo je super tada. No primili smo pogodak u samoj završnici tako da i nije sve tako veselo", rekao je 17-godišnji Balić, koji je mogao ponoviti ono što je napravio Mario Pašalić prošle sezone, kada je s dva pogotka srušio veliki Dinamo na Poljudu.

Unatoč pogotku u 74. minuti Dinamo se nije predao do samoga kraja dvoboja, a taj njegov trud da sačuva niz nepobjedivosti u cijeloj ovoj sezoni nagrađen je u posljednjim sekundama utakmice.

"Gledatelji su navikli na ovakve utakmice. Prošli put smo dobili 3:2 u samoj završnici, a sada smo u posljednjim trenucima izvukli remi. Hajduk je zabio iz prve prave prilike ako se ne varam, a mi smo imali svoje prilike koje nismo iskoristili. No pokazali smo karakter i u konačnici u potpunosti zasluženo uzeli bod", rekao je kapetan Dinama Arijan Ademi. 

Dinamo vodi s 63 boda i još uvijek može prvenstvo završiti bez poraza, dok je Hajduk ostao četvrti s 37 bodova.

Tko vas je od mladih igrača oduševio na derbiju?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider