Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nove želje

Barca čeka kraj Eura za transfer Francuza, Halilović u velikoj razmjeni?

Sportski dnevnici iz Barcelone javljaju kako je Barcelona blizu transfera francuskog reprezentativca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samuel Umtit, zasad još uvijek 22-godišnji branič Lyona, uskoro bitrebao postati novi igrač Barcelone. O tome pišu dnevni listovi iz Katalonije Mundo Deportivo i Sport. Prvi navedeni tvrdi kako je transfer načelno dogovoren te da se čeka kraj Eura kako bi bio finaliziran.

Lyon je tražio 32 milijuna, ali Barca je navodno uspjela spustiti cijenu za mladog braniča kojeg je Didier Deschamps pozvao na Euro nakon ozljede svog očito budućeg suigrača Jeremyja Mathieu. Iz Lyona pak stižu vijesti o kupovini braniča Nicolasa N'Kouloua, što može biti znak da francuski klub sprema prodaju.

Pojavila se informacija o velikoj želji Luisa Enriquea, Portugalcu Andre Gomesu iz Valencije, istom onom koji je podbacio na utakmici protiv Hrvatske pa ga je izbornik Santos zamijenio Renatom Sanchesom, kasnije najboljem igraču susreta koji nas je toliko rzžalostio.

Barca želi Gomesa, a Valencia traži 40 milijuna eura, kolika je otkupna klauzula. To je sjevernim susjedima ipak previše pa, piše Sport, nude 30 milijuna i dva igrača, Alena Halilovića i Cristiana Tella. Njih dvojica prošlu su sezonu proveli na posudbama u Sportingu i Fiorentini, a čini se kako ih klub nema u nekim velikim planovima.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider