Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne ide u Liverpool?

Kaos oko 'novog Gerrarda': Otac stopirao transfer, pa doživio nesreću!

Marka Grujića mediji su već preselili u Liverpool, ali onda se dogodio obrat.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čudne se stvari događaju oko transfera Marka Grujića iz Crvene zvezde u Liverpool. Engleski su mediji već počeli špekulirati kako će mladi srpski veznjak dobiti Gerrardovu osmicu, neki ga već proglasili i njegovim nasljednikom, no onda je stigla informacija kako od transfera možda neće biti ništa.

Srpski su mediji pisali su kako je sve riješeno, a u Crvenoj zvezdi su odahnuli jer bi 6-7 milijuna eura izvuklo klub iz teške financijske situacije. Ne možda do kraja, ali toliki novac zakrpao bi mnoge rupe.

''U sljedeća tri dana potpisat ćemo ugovor s Liverpoolom. Grujić će potpisati na pet godina, a zarađivat će 1,2 milijuna eura godišnje. Dobit će osmicu na leđima, broj Stevena Gerrarda", rekao je sportski direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić prije nekoliko dana.

No, onda se medijima javio Markov otac. On je uzeo putovnicu svog 19-godišnjeg sina kojeg ne želi pustiti u inozemstvo.

''Ne dam da mi unište dijete! Ljudima koji vode klub su svi okrenuli leđa, ostali su bez dinara i izlaz vide u prodaji Marka. Zato se na njega vrši pritisak. Po deset puta dnevno ga zovu telefonom i uvjeravaju ga da potpiše ugovor. Plasiraju se priče o nekakvim 'Gerrardovim osmicama', o Klopovim pozivima, milijunima. Na njega se vrši pritisak i u svlačionici, jer su izgleda i neke igrače uvjerili da im isplata dugovanja ovisi isključivo od Markove prodaje'', kaže Goran Grujić.

'Ostavite mi dijete na miru'

''Putovnice su kod mene i tvrdim da Marko nigdje ne ide. Postao je prvak svijeta, na putu je da osvoji titulu s 'crveno-belima', logično je da mu cijena na ljeto bude i veća. Ali mnogima se žuri naplatiti taj transfer. Znam da trener Miodrag Božović poštuje moje dijete, a Zvezdanu Terziću sam otvoreno rekao da mi ostavi dijete na miru.''

Nakon što je otac Goran odbio pustiti sina, za kojeg misli kako je prerano da u velik klub, doživio je prometnu nesreću. Incident se dogodio kada je mlađa osoba prošla kroz crveno i zabila se u Grujićevo vozilo. On je udario glavom u prednje staklo i nalazi se u bolnici, no srećom prošao je bez težih ozljeda.

Mladi Marko je u međuvremenu otišao na odmor u Crnu Goru, a vidjet ćemo hoće li Jürgen Klopp na kraju dobiti željenog igrača.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider