Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko će profitirati?

Real priprema revoluciju: Dogovaraju spektakularnu „trampu“ s Man. Unitedom

Real Madrid i Manchester United mogli bi razmijeniti neke igrače...

Real Madrid priprema pravu malu revoluciju u smislu rekonstrukcije momčadi. Florentino Perez planira obnoviti kadar Reala prije nego što FIFA-ine sankcije stupe na snagu. Da bi kupovao, Real mora prodavati, rasteretiti se balasta i napunit kasu.

Španjolski mediji spekuliraju kako su na listi za „odstrel“ Raphael Varane, Keylor Navas, Isco Alarcon, Fabio Coentrao, Karim Benzema, Nacho i James Rodriguez.

To ne znači da će ih sve prodati nego da će prodate one za koje stignu odgovarajuće ponude. Perez bi se navodno najradije riješio Isca i Jamesa, no ne po bilo koju cijenu, odnosno želi vratiti barem veći dio onog što je u njih uložio, a to je golema svota, oko 110 milijuna eura.

Real se želi pojačati po svim linijama. Već neko vrijeme kolaju spekulacije kako je navodno na meti „kraljeva“ veznjak West Hama i francuske reprezentacije Dimitri Payet, a pojavila se informacija da Real ispipava teren kod Manchester Uniteda oko Marcusa Rashforda, 19-godišnjeg polivalentnog ofenzivca koji se pod Joseom Mourinhom ne razvija kako se očekivalo.

Nakon niza loših rezultata „crvenih vragova“, portugalski menadžer kritički se osvrnuo na ponašanje i odnos prema poslu nekih svojih igrača. Spekulira se kako je, među ostalima, tu mislio i na mlađahnog Rashforda, koji bi navodno rado promijenio sredinu.

Real je očito živo zainteresiran, a kako Mourinho želi neke igrače Madriđana, lako je moguće da dođe do trampe. U drugom smjeru, jasno uz određenu nadoplatu, mogli bi Isco i James, a možda i Varane kojeg Mourinho iznimno cijeni i već ga je prije želio dovesti u Chelsea, a potom i u Man. United.

Kako Rashford nije jedini igrač Man. Uniteda kojeg bi želio Real, poznato je da je David de Gea već duže u fokusu Madriđana, moguće su i druge kombinacije, recimo razmjena vratara. Ako se ovo najave ostvare, vidjet ćemo tko će profitirati?



 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider