Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sjajna forma

Traje serija Liverpoola: Korak bliže spektakularnom oproštaju!

Nogometaši Liverpoola plasirali su se u četvrtfinale engleskog FA Kupa nakon pobjede u gostima kod Crystal Palacea s 2-1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool je nastavio sjajnu seriju od 16 utakmica bez poraza. Onaj od Chelseaja u Liga kupu Englezi ne broje jer je došao u produžetku. U Londonu je stigla i pobjeda protiv Crystal Palacea kojom je izboreno četvrtfinale FA kupa.

Domaćini su bolje započeli dvoboj i poveli preko Fraizer Campbella u 16. minuti. Redsi su u drugom dijelu uspjeli preokrenuti pogocima povratnika Daniela Sturridgea (50) i Adama Lallane (58). Za Liverpool je nakon dugo vremena zaigrao i Dejan Lovren, koji je ušao u igru u 79. minuti.

Recimo i kako su samo dva kola ostala Liverpoolu da dođe do velikog finala na Wembleyju koje se igra 30.5. na 35. rođendan Stevena Gerrarda. Bio bi to lijepi oproštaj legenda kluba…

Plasman u četvrtfinale izborio je i West Bromwich Albion domaćim uspjehom protiv West Hama (4-0), drugoligaš Blackburn je izbacio Stoke City s 4-1, a u dvoboju drugoligaša Reading je s 2-1 slavio kod Derby Countya, te prošao među osam u FA Kupu.

U nedjelju igraju Aston Villa - Leicester, Arsenal - Middlesbrough i Bradford - Sunderland, dok se u ponedjeljak sastaju trećeligaš Preston North End i Manchester United.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider