Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogled sve govori

Totti u Barcinom muzeju: Mogao je zaigrati s idolom svoje djece i osvojiti 'sveti gral'

Dok je Lionel Messi s reprezentacijom Argentine na turneji po SAD-u, Camp Nou je posjetio veliki Francesco Totti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekako u isto vrijeme dok je posljednji „car Rima“ Francesco Totti s obitelji obilazio Barcelonin muzeja na Camp Nouu i s neskrivenom čežnjom se fotografirao pokraj pokala Lige prvaka, idol njegove djece Lionel Messi odrađivao je trening u dresu argentinske reprezentacije u New Yorku.

Argentina večeras igra prijateljsku utakmicu s Ekvadorom, na MetLife Stadium, domu slavne NFL momčadi NY Giantsa. Messi ima problema s gležnjem desne noge pa je neizvjesno hoće li nastupiti, no i takav je na treningu stvarao „čudesa“.

Totti je otkrio da je sa 26 godina mogao prijeći u Barcelonu, što znači da bi vjerojatno osvojio Ligu prvaka, ovisno koliko bi se zadržao na Camp Nouu, a lako je moguće da bi Barcelona s njima u sastavu osvojila više od tri Lige prvaka u posljednjih 12 godina.

Totti je otkrio da je sa 26 godina mogao prijeći u Barcelonu, što znači da bi zaigrao s Messijem i vjerojatno osvojio Ligu prvaka, ovisno koliko bi se zadržao na Camp Nouu, a lako je moguće da bi Barcelona s njima u sastavu osvojila više od tri Lige prvaka u posljednjih 12 godina. Totti je ipak ostao vjeran Romi, no to nije spriječilo njegovu djecu da zavole Messija. Stoga Totti nije mogao proći kroz Barcelonu a da ne svrati do Camp Noua.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider