Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer na pomolu

Kandidat za naslov u Premierligi otvorio pregovore s hrvatskim reprezentativcem?

Prema talijanskom Calciomercatu, Tottenham je navodno iskoristio utakmicu Europa lige protiv Fiorentine kako bi otvorio pregovore oko dovođenja hrvatskog veznjaka Milana Badelja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

26-godišnji veznjak Fiorentine Milan Badelj nalazi se na meti Tottenhama, prenosi talijanski Calciomercato. Talijani tvrde da su Spursi već kontaktirali Badelja, koji je obavijestio svog agenta Dejana Joksimovića kako želi preseliti na White Hart Lane.

Tottenham ove godine igra u sjajnoj formi i trenutno se nalazi diobi drugog mjesta Premierlige s Arsenalom, iza vodećeg Leicestera. S ovakvom igrom ni naslov nije nemoguća misija, dok Liga prvaka postaje sve izglednija opcija.

Problem oko Badelja u Fiorentini vrti se oko novca te je njegova budućnost u Firenzi pod velikim upitnikom. Radi se o veznjaku koji najčešće igra ispred zadnja četiri u obrani, a poznat je po jednostavnoj distribuciji lopte i smislu za igru.

Treba napomenuti da je Badelj pod ugovorom s 'Violama' do 2018. godine, dok Spursi trenutno imaju velik fond igrača koji mogu igrati na njegovoj poziciji (Dier, Dembele, Bentaleb, Mason, Alli i Carroll), pa je pitanje kako bi se uklopio u sustav Mauricija Pochettina.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider