Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jao, jao...

Totalna ofenziva Barcelone: Strašna pojačanja, u svim poljima žele na krov Europe

Prijestolnica Katalonije ovog je ljeta postala jedna velika sportska tržnica.

Luka Cindrić potpisao za Barcelonu (Foto: Instagram) (Foto: Instagram)

Sportsko društvo Barcelona izuzetno je aktivno u ljetnom prijelaznom roku u svim svojim glavnim sekcijama.

Pripremaju se za pohod na vrh Europe u nogometu, košarci, rukometu i futsalu, žele osvojiti sve što je moguće na svim razinama.

Kako te ambicije ne bi ostale tek mrtvo slovo na papiru, izdvojili su ogroman novac za pojačanja. I ne misle stati...

De Jong odavno potpisao, uskoro će Griezmann i Neymar?

Nogometni ogranak Barce iskrcao je još prije šest mjeseci 75 milijuna eura Ajaxu za Frenkieja de Jonga, ovih će dana dovesti Antoinea Griezmanna iz Atletico Madrida za 120 milijuna, a već neko vrijeme traje operacija povratka Neymara iz PSG-a.

Hoće li biti još nekih dolaznih transfera, to će prvenstveno ovisiti o tome tko ode.

Bogovski ugovor za Mirotića

Košarkaši Barcelone doslovno su preko noći postali favoriti za osvajanje Eurolige sljedeće sezone. Doveli su četiri sjajna pojačanja, od kojih je najzvučnije ime Nikola Mirotić, Crnogorac sa španjolskom putovnicom. On je odbio ponude u NBA ligi i odlučio se vratiti u Europu, a Barca mu je dala ugovor na šest sezona težak 70 milijuna eura.

Stigao je i Cory Higgins, prošlosezonski prvak Europe s CSKA Moskvom, danas je predstavljanje Brandona Daviesa koji je izabran u najbolju petorku Eurolige u prošloj sezoni dok je igrao za Žalgiris, a poslije trogodišnje avanture u Oklahoma City Thunderu, u Barcelonu se vratio Alex Abrines.

Cindrić adut za rukometnu Decimu

Rukometaši Barcelone dominiraju u Španjolskoj, ali u Ligi prvaka ostali su bez naslova već četiri godine pa su čelnici kluba odlučili ispuniti najveću želju treneru Xaviju Pascualu i dovesti našeg Luku Cindrića.

"Jedan od najboljih srednjih vanjskih na svijetu." Tim riječima o Cindriću piše El Mundo Deportivo. Cindrić bi trebao biti šlag na tortu Barcine šampionske momčadi i pohoda na jubilarni 10. naslov prvaka Europe.

U futsal Ligi prvaka Barcelona je prošle sezone završila na trećem mjestu, a sad su iz Movistar Intera doveli Daniela Shiraishija, jednog od najboljih igrača svog rivala Movistar Intera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider