Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što će navijači reći?

Torres na povratku u Atletico nesportski 'bocnuo' Liverpool

Ovog je ponedjeljka stigla i službena potvrda da se Fernando Torres vratio u Atletico Madrid, nakon neuspjele epizode u Milanu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Torres je napustio Atletico Madrid 2007. godine kada je prešao u redove Liverpoola s kojim nije osvojio nijedan trofej. Četiri godine kasnije pojačao je Chelsea (za 50 milijuna funti), no to se u konačnici ispostavio kao loš potez. Naime, Španjolac već pune tri i pol godine nije više ni sjena onog napadača koji je neumoljivo tresao mreže u dresu Atletica i Liverpoola.

Ove je godine posuđen Milanu, a u 10 nastupa samo je jednom uspio poentirati. Milan je svejedno odlučio otkupiti njegov ugovor od Chelseaja, a Torres se vratio u klub u kojem je 1995. godine započela njegova karijera.

Na konferenciji za medije u Madridu Torres je otkrio razlog zbog kojeg je napustio Liverpool, a isti se nikako neće svidjeti navijačima Redsa.

"Chelsea mi je dao ono što Liverpool nije mogao - trofeje! Na period proveden u Chelseaju ću uvijek gledati kao na uspjeh", rekao je Španjolac, koji je kao dio momčadi osvojio Ligu prvaka, Europa ligu i FA Cup.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider