Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Buffon ga nagovorio?

Torinski sportski list tvrdi: Juventus je sve dogovorio s Mandžukićem

Torinski sportski list Tuttosport, koji se posebno bavi aktualnim viceprvakom Europe, objavio je vijest da je Juventus dogovorio dolazak Marija Mandžukića iz Atletico Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventus je, tvrdi spomenuti izvor, već odradio razgovor s Mandžukićevim menadžerom Ivanom Cvjetkovićem i dogovorio sve detalje prelaska hrvatskog napadača u Torino. Podsjetimo da je Tuttosport pisao kako je legendarni vratar Juventusa Gianluigi Buffon nagovarao Mandžukića da potpiše za njegov klub i to nakon što su se sudarili na suprotnim stranama u nedavnoj utakmici reprezentacija Hrvatske i Italije u Splitu.

Juventus je u potrazi za novim napadačem, s obzirom da će klub ovoga ljeta vjerojatno napustiti Carlos Tevez. Argentinac se vjerojatno vraća u domovinu, iako neki spominju i mogući povratak u Englesku.

Tuttosport spominje da bi Mandžukić godišnje zarađivao oko četiri milijuna eura kao napadač Juventusa, koji je osvojio Serie A i talijanski kup, ali je poražen od Barcelone u finalu Lige prvaka u Berlinu s 3:1.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider