Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pet poraza zaredom

Tomo Ivković dobio otkaz u Lokomotivi!

Nakon katastrofalnih rezultata Lokomotive u završnici prvenstva Tomislav Ivković više nije trener Lokomotive.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pet poraza u posljednjih pet kola HNL-a presudili su Tomislavu Ivkoviću. Nakon 'petarde' na Kantridi, vodstvu kluba je to očito bilo previše.

Podsjetimo, Lokomotiva je ove i prošle sezone u završnici prvenstva izgubila velik broj utakmica i tako od sigurnog mjesta u pretkolu Europske lige došla u situaciju da se mora boriti za Europu do zadnjeg kola. Prošle godine im to nije uspjelo.

Do kraja sezone momčad će voditi dosadašnji trener kadetske momčadi Lokomotive Marko Pinčić, objavio je klub s Kajzerice u priopćenju za medije.

''Izvršni Odbor NK Lokomotive je na sinoćnjoj sjednici Izvršnog odbora donijela odluku o raskidu suradnje s dosadašnjim trenerom Tomislavom Ivkovićem zbog kontinuiranih loših rezultata.

Izvršni odbor (predsjednik Tin Dolički, Jurica Čabraja, Božidar Šikić i Dennis Gudasić) imenovao je Marka Pinčića za trenera prve momčadi do kraja sezone. Marko Pinčić dosadašnji je trener kadetskog uzrasta NK Lokomotive s kojom je postigao odlične rezultate.

Novi trener će biti predstavljen na press konferenciji u srijedu u 11:00h.

Ovom prilikom želimo zahvaliti Tomislavu Ivkoviću na svemu što je učinio za Lokomotivu. Pod vodstvom Ivkovića Lokomotiva je ostvarila najveći klupski uspjeh, vodio je Lokomotivu do drugog mjesta na tablici u sezoni 2012./2013. kada je Lokomotiva također bila finalist hrvatskog nogometnog Kupa.

Gospodinu Ivkoviću želimo puno uspjeha u životu kao i u daljnjoj profesionalnoj karijeri'', stoji u priopćenju Lokomotive.

Tomislav Ivković stigao je u Lokomotivu 2011. godine, a 2013. je izgubio finale Kupa od Hajduka i osvojio drugo mjesto u prvenstvu. Bili su to najveći uspjesi u povijesti ovog kluba.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider