Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ukupno 18 akcija

Navala na članstvo: Više od 1.000 navijača se u dva dana učlanilo u Hajduk

Organizirano je ukupno 18 akcija učlanjivanja diljem Hrvatske i šire, a posebno je bilo zanimljivo na akcijama učlanjivanja u splitskim kvartovima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U akciji Pripadaj za rođendan, u samo dva dana učlanjeno je novih 1.000 članova Hajduka. Organizirano je ukupno 18 akcija učlanjivanja diljem Hrvatske i šire (Đakovo, Obrovac, Pakoštane, Sinj, Virovitica, Jönköping...), a posebno je bilo zanimljivo na akcijama učlanjivanja u splitskim kvartovima. Pujanke su sa svojom akcijom na kojoj je učlanjeno 117 članova držale rekord, ali Kman je nakon jučerašnjeg učlanjivanja zasjeo na prvo mjesto sa 136 članova.

"Broj članova je u skladu s očekivanjima, Hajduk godinama ima najviše članova u Hrvatskoj, a upravo članovi su temelj kluba. Ove akcije su još jedan dokaz veličine Hajduka i veselimo se najavi novih diljem Hrvatske i Europe, a nadamo se da će i ostali splitski kvartovi prihvatiti izazov i organizirati akcije učlanjivanja", kazali su u Odjelu za članstvo.

Treba dodati i da se više od 200 navijača učlanilo u Odjelu za članstvo na Poljudu uoči utakmice s Lokomotivom.

Već u nedjelju se priprema velika akcija učlanjivanja na splitskoj Barutani, a osim organiziranih terenskih akcija učlanjivanja, od ove je godine omogućeno i učlanjivanje u splitskim kafićima Krom, Flag Pub, Exhibeo i solinskoj Auri.

Izvan Splita, vrijedi istaknuti više od 100 članova u Obrovcu gdje je uz proslavu rođendana Hajduka, održana i veličanstvena proslava petog rođendana tamošnjeg Društva prijatelja Hajduka.

"Brojne terenske akcije su najavljene gotovo u svim dijelovima Lijepe naše i šire pa vjerujemo da slijedi još jedan dobar vikend koji će pokazati kome pripadamo", kažu u Odjelu za članstvo.

Hajduk u novoj godini nakon samo dva mjeseca i ususret 109. rođendanu, kojeg slavi ovog četvrtka, broji više od 16 000 članova

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider