Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ništa od 'penzije'?

Thierry Henry napustio New York i dao naslutiti veliki povratak u Arsenal

Francuski nogometaš Thierry Henry (37) potvrdio je putem svoje službene Facebook stranice da je odigrao posljednju utakmicu za američku MLS momčad New York Red Bulls...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Henry je u subotu nastupio za New York u finalnom dvoboju doigravanja Istočne konferencije MLS lige. Kako je New York ispao od New Englanda nagađalo se da je to bila Henryjeva posljednja utakmica, a to je ovog ponedjeljka Francuz i potvrdio.

"Bila mi je i namjera po isteku ugovora napustiti klub. Nisam želio ometati daljni napredak ove momčadi. Uživao sam u posljednje četiri i pol godine i zato se želim zahvaliti svima u klubu i oko njega koji su mi to omogućili. Sada ću uzeti nekoliko tjedana da razmislim što ću raditi u idućem poglavlju svoje karijere", napisao je Henry.

Nagađa se kako će se Henry vratiti u London i priključiti se stručnom stožeru Arsenala čiji je dres nosio osam godina. Toj teoriji u prilog ide i činjenica da je po objavi svoje odluke na svom profilu stavio sliku grba londonskog kluba.

Henry je osim za New York i Arsenal igrao i za Barcelonu, Juventus, te Monaco. Tijekom uspješne karijere osvojio je 19 klupskih trofeja, a u dresu francuske reprezentacije je bio svjetski (1998.) i europski prvak (2000.).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider