Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kad on to kaže...

Arsenalova legenda: Kloppov Liverpool iduće sezone napada titulu

Napadač koji je oduševljavao u dresu Topnika upozorava konkurenciju na Redse u idućoj sezoni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrajući za Arsenal Thierry Henry postavio je veliki broj rekorda koji će još dugo biti nedostižni kad su u pitanju Topnici.

Najbolji strijelac u povijesti kluba, najbolji ligaški strijelac, čovjek koji je zabio najviše golova za Arsenal kako u Ligi prvaka tako i u europskim natjecanjima općenito, posljednjih pola godine radi za Sky Sports gdje daje svoje komentare, prvenstveno vezane za Premierligu.

I dok nogometna javnost, kako na Otoku tako i u ostatku Europe, s nestrpljenjem iščekuje može li Leicester napraviti čudo i osvojiti naslov prvaka, legendarni Francuz se okrenuo idućoj sezoni za koju smatra da bi ju mogao obilježiti - Liverpool.

Henry silno poštuje Jürgena Kloppa i smatra da bi Redsi s karizmatičnim Nijemcem na klupi mogli prvi put nakon 1990. do titule.

"On je pravo otkriće, nakon ne baš ugodnog starta na klupi posložio je momčad koja već sad igra na nivou kojeg priželjkuje. Iako su odlično posloženi trenutno, uvjeren sam da će iduće sezone biti još bolji", istaknuo je Henry, uz zaključak:

"Liverpool će iduće sezone definitivno biti jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka. Ne sumnjam da će se na ljeto pojačati i dogodine u ovo doba biti u igri, skroz prvi vrhu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider