Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Show program do kraja

Težak poraz Kovačeva Eintrachta, neviđena gužva iza odbjeglog Bayerna

Imao je klub iz Frankfurta priliku pobjedom zasjesti na drugo mjesto, ali doživjeli su bolno prizemljenje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 21. kolu Bundeslige Eintracht Frankfurt je imao priliku pobjedom zasjesti na drugo mjesto u Bundesligi, ali je momčad Nike Kovača na gostovanju u Augsburgu doživjela bolno prizemljenje i izgubila s 3:0.

Uzalud Eintrachtu nadmoć u posjedu lopte (37:63 posto) kad su domaćini bili ubitačni. Koo JaCheol je u 19. minuti zabio za vodstvo Augsburga, u 76. Michael Gregoritsch je to povećao da bi Marco Richter u 89. postavio konačan rezultat.

Eintracht je tako ostao šesti dok se Augsburg probio na sedmu poziciju i za njima zaostaje dva boda.

VIDEO ----> Augsburg - Eintracht Frankfurt 3:0

Vodeći Bayern je na impresivnih 18 bodova prednosti, ali iza Bavaraca vlada neviđena gužva - sedam klubova nalazi se unutar četiri boda, od drugoplasiranog Bayer Leverkusena do osme Borussije Monchengladbach.

Svi se oni žele plasirati u Ligu prvaka, a za to će im biti potrebno završiti među četiri najbolja (Njemačka od ljeta 2018. daje četiri kluba izravno u Ligu prvaka).

Ako Kovač uspije, bila bi to fantastična priča jer, podsjećamo, prije 20 mjeseci igrali su s Nurnbergom u razigravanju za ostanak u Bundesligi...

U drugom susretu HSV i Hannover su odigrali 1:1. Gosti su poveli u 37. minuti golom Ivera Fossuma, a izjednačio je Filip Kostić četiri minute prije kraja susreta. Domaćin je u posljednjim trenucima ostao s igračem manje nakon što je isključen Kiriakos Papadopoulos.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider