Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kazne i klubovima

Teška kazna za braniča Hajduka: 'Žao mi je, ispričavam se suigračima'

Branič splitskog Hajduka Avdija Vršajević suspendiran je na četiri utakmice zbog vrijeđanja, psovanja te pokušaja fizičkog napada na suca Maria Zebeca za vrijeme ligaške utakmice Istre 1961.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević kaznio je Vršajevića i s 10.000 kuna. Vršajević će propustiti tri prvenstvene utakmice, protiv Rijeke, Lokomotive i Slavena, ali i uzvrat polufinala kupa kod Splita.

''Žao mi je zbog kazne. Ispričavam se suigračima jer neću biti u prilici pomoći im u teškim utakmicama koje slijede'', kazao je Vršajević.

Prema prijavi suca i delegata utakmice Slaven Belupo - Dinamo koja je kratko bila prekinuta zbog tri ubačene zapaljene baklje od strane gostujućih navijača, klubovi su kažnjeni novčanim kaznama: Slaven Belupo će kao organizator utakmice platiti 5.000 kuna, a Dinamo 10.000 kuna.

Zbog nesportskog ponašanja momčadi na utakmicama 28. kola po članku 54. Disciplinskog pravilnika HNS-a (pet ili više opomena igrača na utakmici) HNK Hajduk, RNK Split i NK Zadar kažnjeni su sa po 5.000 kuna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider