Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cijena 'sitnica'

Talijani: Mandžukić u Juventusu; Atletico poručio: Nije!

Prema pisanju svih relevantnih talijanskih medija Mario Mandžukić pred potpisom je ugovora s aktualnim viceprvakom Europe Juventusom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gazzetta dello Sport posvetila je cijelu naslovnu stranicu dnevnih novina transferu Marija Mandžukića iz Atletico Madrida u Juventus. La Stampa, Gianluca Di Marzio s talijanskog Sky Sportsa... Svi ti mediji potvrdili su da je Mandžukićev transfer dogovoren i da se samo čeka potpis hrvatskog reprezentativca.

Dogovoreno je da će Juventus platiti 15 milijuna eura odmah i tri nakon što Mandžukić ispuni određene stavke u ugovoru. Sky vjeruje da je Mandžukić potpisao četverogodišnji ugovor, prema kojem će zarađivati 3.5 milijuna eura po sezoni. 

Neki mediji spominju da će Mandžukić u ponedjeljak u Torinu obaviti liječnički pregled, te da će istog dana potpisati ugovor i biti predstavljen tamošnjoj javnosti. 

Suprotno pisanju talijanskih medija izjasnio se glasnogovornik Atletico Madrida.

"Nikakav sporazum oko Mandžukića nije zaključen s Juventusom. Ne znam hoće li se ili neće zaključiti sporazum. Niti kada, u slučaju da se zaključi“, izjavio je Juan Jose Anaut u telefonskom razgovoru.

Juventus će, ukoliko se transfer realizira, biti treći finalist Lige prvaka u nizu čiji će dres obući hrvatski napadač. Podsjetimo, i prošle sezone je Mandžo bio blizu Juvea, ali je završio u Atleticu iz Madrida u kojem se očito nije najbolje snašao unatoč 20 pogodaka u svim natjecanjima u sezoni.

Juventusu će ovo biti treći transfer ovog ljeta. Doveden je sjajni mladi Argentinac Paulo Dybala za 32 milijuna eura, Sami Khedira je iz Reala stigao besplatno, a sada je tu i naš Mandžukić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider