Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Tajanstveni Drogba: Bit će iznenađenja u 2009.

Godinu na isteku Didier Drogba neće pamtiti po dobrom. Ozljeda koja ga je snašla na početku 2008. poremetila mu je planove više nego što je očekivao. Zbog nje je u klub došao Nicolas Anelka, a zbog njega je Drogba danas na klupi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inter je kucao na vrata, Mourinho je ispipavao teren, no Drogba je demantirao ručak sa sportskim direktorom Intera Marcom Brancom koji se navodno dogodio ovog studenog. Ipak, nitko se ne bi začudio ako je do kontakta uistinu došlo, jer Drogba je očito nezadovoljan razvojem svoje karijere. 

>> Drogba, novčić, tanki živci i krivi prst

>> Drogba večerao s čelnikom Intera, transfer pitanje dana?

Trenutno postoji čovjek koji zabija golove. Ja moram čekati svoj red i biti tiho

Sada više ne isključuje odlazak iz Chelseaja, a to znači i moguće preseljenje na San Siro kod svog bivšeg trenera. Napadač iz Obale Bjelokosti u punoj je formi, no Scolari, koji voli igrati s jednim klasičnim napadačem, još uvijek prednost daje Anelki koji zabija što priznaje i sam Drogba.

'Trenutno postoji čovjek koji zabija golove. Ja moram čekati svoj red i biti tiho. To što sam tu duže ne znači da samo tako mogu tražiti mjesto u prvoj momčadi', rekao je Drogba za France Football.

No kazao je i da godina ispred nas donosi iznenađenja i njemu lijepe stvari. 'Prepustit ću se događajima, možda mi sada ovdje ne ide dobro, ali osjećam da će mi se dogoditi dobre stvari. Ne sumnjam da će biti nekih iznenađenja', otkrio je stvarne namjere Mourinhov ljubimac.

Jedna stvar kod Scolarijevog razmišljanja Drogbi ipak nije sasvim jasna, a to je taktika.

'Uvijek sam govorio kako mi je drago što je Anelka stigao u Chelsea, no ne razumijem zašto se treneri boje igrati s takva dva igrača u napadu.'

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider