Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
provjerite zašto

Ovaj film pregledan je 7 milijuna puta u 24 sata: Što ako se probudite kao Ronaldo?

Dan prije otvaranja Eura 2016. Nike je predstavio film“Switch“ s Cristianom Ronaldom u glavnoj ulozi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Da se navijačka atmosfera iz trenutka u trenutak sve više osjeća pokazuje i gledanost Nikeov novog videa u kojem je glavna zvijezda Cristiano Ronaldo. U šestominutnom filmu „Switch“ Nike je ispričao priču o Ronaldu koji je postao najslavniji nogometaš svijeta baš zbog toga što je i veliki „radnik“, ali postavlja se pitanje što bi se dogodilo da put do njegove briljantnosti mora krenuti ispočetka?

Film počinje s Cristianom Ronaldom koji pada na utakmici, a u tom padu dolazi do zamijene tijela s tinejdžerom te sudara dvaju različita svijeta. Sljedeća scena pokazuje Ronalda koji se budi u dječakovoj sobi koja je puna postera s njegovim likom, a dječak pak u Ronaldovoj vili. Provode dan u zamijenjenim ulogama te se susreću se na terenu, na utakmici između reprezentacija Portugala i Engleske gdje se pri sudaru u igri vraćaju u svoje stvarne uloge.

Film je u manje od 24 sata pogledan preko sedam milijuna puta. Ako već niste, pogledajte i zašto.

Kada je riječ o Nikeovim filmovima i reklamama „Switch“ je najduži video koji je Nike producirao, a ovo su još neke od zanimljivosti vezane uz film.

Agencija Wieden + Kennedy je zaslužna za realizaciju filma. Za režiju je zaslužan Ringan Ledwidge, koji je radio i za film iz 2014. „Winner stays“. Tu je i Matthew Libatique, koji potpisuje fotografiju, a poznat je po radu na filmovima Iron Man te Crni Labud.

Tinejdžer koji se pojavljuje u filmu je 16 godišnjak Gerson Correia Adua, strastveni nogometaš koji se sa glumom susreo prvi put. On je u trebao biti zamjena, no zbog zbog ozlijede predviđenog igrača zauzeo je glavnu ulogu.

Uz Cristiana Ronalda na filmu je sudjelovalo 16 profesionalnih igrača među kojima je i Megan Rapinoe, veznjak ženske reprezentacije SAD-a: Raheem Sterling, Joe Hart, Harry Kane, Chris Smalling, John Stones, Ross Barkley, Ricardo Quaresma, Andre Gomes, Jose Fonte, Cedric Soares, Vieirinha, Raphael Varane, Anthony Martial, Sergi Roberto i Javier Mascherano.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider